Публикации
Всички снимки и материали, публикувани в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без съгласието на администраторите на сайта е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Florence Design Week 2012, "Connecting time"

Служител:Deni

 

За екипа на didesign участието в международното издание на Florence Design Week 2012 беше предизвикателство, изпълнено с различни емоции. Подготовката за участие, пътуването, аранжирането на лампите, срещите с различни хора и посещаването на различните места от изложението бяха изпълнени с незабравими изживявания. За нас беше удоволствие да бъдем част от третото издание на FDW заедно с утвърдили се архитекти, дизайнери и художници от Италия, Русия, Аржентина и други държави.
Откриването на седмицата на дизайна във Флоренция по традиция беше в "Grand Hotel Minerva. По време на седмицата на дизайна имаше организирани различни събития.  В различни дни от седмицата се организираха непринудени срещи – партита между групи дизайнери, където в артистична атмосфера се представяха дизайнерските продукти, обсъждаха се идеи, създаваха се приятелски контакти. Към осветителните тела на didesign имаше проявен интерес както от други дизайнери, така и от клиенти.
Закриващото парти беше организирано в пространството на "Fashion Loves You", където  бутиковите осветителни тела на didesign бяха част от интериора. За екипа на didesign участието във Florence Design Week 2012 беше ползотворно със създадените многобройни контакти с колеги дизайнери и клиенти.