Публикации
Всички снимки и материали, публикувани в този сайт са със запазени авторски права. Използването им без съгласието на администраторите на сайта е нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Заповядайте на второто издание Fusion Art Fest 2016

Служител:Deni

Деница Михайлова ще участва с нейни произведения и осветителни тела във второто издание на на Fusion Art Fest!

 

https://www.facebook.com/events/1763480683929596/1787337308210600/?notif_t=admin_plan_mall_activity¬if_id=1475902077190121

 

 Откриването на второто издание на Fusion Art Fest 2016 ще се проведе на 8 октомври от 20:00 до 23:00 часа в парк Коколандия, Борисова градина. Напълно независим от към финансиране, фестивалът ще бъде култ към изкуството. Три часова акция от десетки артисти.
Следвайки концепцията на предното издание, организаторите предизвикват хората да отключат сетивата си за още по-нестандартен изказ. Посетителите ще станат част от една огромна инсталация от изкуство на която ще могат да се насладят само три часа.

 Вторият ден, 9 октомври, творбите ще бъдат върнати в Underground gallery/studio и допълнени с инсталации и пърформанс.
Вечерта ще завърши с джаз концерт на група GBaby

 

 https://www.facebook.com/undergroundgallerystudio/

Защо аз да дойда на Fusion Art Fest II?

Fusion ART fest,
e място за среща на хора с мнение. Артистите, които сме подбрали в програмата за двата дена, са хора, които имат какво да кажат и го правят чрез своето творчество. Това са хора от цяла България, доста чуждестранни артисти, както и екипът от творци, вдъхващ живот на креативния инкубатор Culture lab. в Сточна гара. И двата дена ще има жива музика и независимо кино от България и света. За доброто настроение на посетителите първата вечер, ще имаме джаз импровизации на саксофон от прекрасната Ралица Тонева, както и DJ сет от Mr Nobody за паузите. Във втория ден ще има пърформанс и инсталация в UNDERGROUND – платформа за независимо изкуство, на територията на Culture lab. , картините ще бъдат пренесени там, като ще предложим алтернативен „прочит” на пространството. Ще има мода, кино, пленителните G baby, ще ни припомнят златните парчета от ерата на суинга и на края, за подобаващ завършек, ще има етно deep house афтър парти със Мария- Елена Лионди, или DJ LeNaKi , с нейните сетове.

 

 http://emptyyourwardrobe.com/2016/10/07/fusion-art-fest-ii/